Ga naar Homepagina

Vakantiehuis veluwe 8 personen

Een huisje huren bij De Rietberg

Vakantiehuis veluwe 8 personen

Rust en Ruimte, dat zijn de sleutelwoorden bij bungalowpark De Rietberg op de Veluwe. Wanneer u een 8-persoons huisje huurt ervaart u kwaliteit en rust. Zo zijn er geen geasfalteerde wegen maar alleen zandpaadjes, dit beschermt de natuur en behoudt de natuurlijke uitstraling van de Veluwe. Dit concept is doorgewerkt in het hele park. De huisjes staan tussen de bomen op een mooi groot veld u zult dan ook meerdere malen eekhoorntjes zien langs komen.

Voor de kinderen is er een speelveld met een voetbal en volleybalveld, ook staan er diverse speeltoestellen. In het huisje zelf kunt u tegen betaling gebruik maken van het WIFI netwerk.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Huur een 8-persoons vakantiehuis op de Veluwe

Het 8-persoons huisje Heihaas is onze grootste bungalow en beschikt over een zit en eethoek, een flatscreen tv, een openhaard en een oven. Verder beschikt het huisje over 4 slaapkamers. Het huisje straalt luxe uit en dit gecombineerd met de rustige omgeving geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Bekijk de Heihaas voor de volledige specificaties. Bent u opzoek naar een kleinere bungalow bekijk dan hier onze bungalows.

De Locatie

Het park De Rietberg bevindt zich in het noordelijk deel van de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Beide locaties zijn met de auto te bereiken binnen 18 minuten. Blijft u liever wat dichterbij of bent u zonder auto? Stap op de fiets en bereik Epe binnen 5 minuten.

Verder zijn er verschillende markten en bezienswaardigheden in de omgeving. Een uitstapje naar Paleis ’t Loo, De Apenheul of Burgers zoo is dan ook geen probleem. Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan via onze reserveer pagina of bel naar: 0578-612615

© 2016 bungalowpark De Rietberg // sitemap