Search
Close this search box.

Goedenavond Jos en Leon, wij hebben weer 2 fijne weken doorgebracht bij jullie op het Bungalowpark de Rietberg. We genoten van de rust de vogels en de Eekhoorns die iedere dag weer terugkwamen. De Bungalow was heel schoon wij zijn heel tevreden. Ook voor jullie gastvrijheid en willen jullie heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Bij gezondheid hopen wij weer terug te komen. Maar ook vriendelijk bedankt voor jullie hulp met autopech. Ook was het mooi om te zien bij het opstijgen van de hete Luchtballon. Hartelijke Groeten: Fam. Hoevenaar.

Corné Hoevenaar

We hebben een heerlijk week gehad in het mooie park De Rietberg. Huisje de zonnehoek was heel schoon en netjes leuke ontvangst door de beheerder die als iets niet ging altijd bereid was om te helpen. We waren er samen van 23 t/m 30 juni

P.Keus

Wij hebben erg genoten op het park samen met onze hond . van de natuur en alle vogels. Mochten nog andere huizen bewonderen Een echte aanrader wat ons betreft Johan en Frea

Johan en Frea Martin

Natuur, rust & ruimte: om het huisje heen heel veel ruimte en rust. uitzicht op de speeltuin waar de kinderen naar hartelust konden spelen Algemene beoordeling: 9 mooi 8 persoonshuisje. goede stoelen en banken. alles aanwezig.
Peter 12 april 2024 – 15 april 2024

Peter

Natuur, rust & ruimte: Het huisje staat op een kleinschalig park met voldoende ruimte om het huisje. De omgeving (de veluwe) is prachtig en vanaf het huisje op fietsafstand. Algemene beoordeling: 8 Het huisje voldeed voor 6 personen. Mooi gerenoveerd.
José 12 april 2024 – 15 april 2024

José

Natuur, rust & ruimte: Algemene beoordeling: 9 Een erg mooi huis in een prachtige bosomgeving.

Paul Kromme

Natuur, rust & ruimte: Heerlijke rustige omgeving, direct kunnen wandelen vanuit het huisje Algemene beoordeling: 9 Zeer geriefelijk huis, prachtige keuken. Het uitzicht vanuit de woonkamer is zeer mooi, evenals het terras met goede stoelen.
29 maart 2024 – 1 april 2024

Monique Elsinga

Wat een heerlijk park dit met mooie vrijstaande natuurhuisjes. Heerlijke week gehad in het nieuwe jaar 2024. Wat ons opviel is dat alles keurig netjes verzorgd en onderhouden is, heerlijke schone bungalow met goede bedden en sanitaire ruimtes. Vriendelijk ontvangst en de heer was erg bereid om de nodige informatie te verstrekken van mooie plekjes in de omgeving. Wij hebben meteen weer een week geboekt voor de maand mei en hebben er nu al weer zin in. Een echte aanrader dit park als je van rust en de bossen houd, heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Met vriendelijke groet Alie en Hans.

Kassel

Oud en Nieuw doorgebracht op de Rietberg om het vuurwerk geweld thuis te ontlopen! Heerlijke week gehad op een vuurwerkvrij parkje. Natuurlijk hoor je in de buurt wel geknal maar lang niet zoveel als bij ons thuis. Vanaf het park loop je zo met de hond het uitgestrekte bos in. Huisjes zijn top en de gezelligheid in Epe is een aanrader. Wij hebben alweer geboekt voor aankomend nieuwjaar, Tot dan!! fam. Nicolai

Nicolai

Na een week genoten te hebben in het huisje de Zomerdroom zijn we weer thuis in Rijswijk en hebben meteen voor het volgende jaar weer een week geboekt. Dit park is voor een ieder die van rust en natuur houdt een aanrader, wij zaten in een heerlijk huisje dat schoon en ruim was met een prachtig uitzicht. Ook de ontvangst door de eigenaren Jos en Leon was erg hartelijk. Bedankt jongens en tot volgend jaar.

Anneke en Jeffrey Baumgarten

Wilt u rust en ruimte op een prachtig groen gelegen bungalowpark? Nu, dan beslist kiezen voor De Rietberg dit park waar deze kleinschalige opzet van vrijstaande luxe bungalows. met zeer veel ruimte en groen erom, daardoor voor kinderen en senioren zeer geschikt zijn. En heeft U een vraag of wens? Nu, daar wordt snel op gereageerd en gelijk met een brede glimlach naar een oplossing gezocht, door de heren Léon en Jos Freriks. En ik kan het weten, kom er nu al ruim 15 jaar, voor mij beslist geen ander park binnen Nederland.

Ria van Egdom-Sleurink

Fijne persoonlijke ontvangst. Het huisje staat op een kleinschalig vakantiepark zonder poespas met veel ruimte en vooral rust. Een fijne speeltuin voor de (kleinere) kinderen en een ruime speelweide. Dicht in de buurt van allerlei mooie wandelingen en fietstochten, wild te zien (als je vroeg genoeg opstaat!). Huisje zelf prima, Leuk ingericht en heel schoon. Wij komen zeker nog een keer terug!

Mevr. J. Pierre

Zo wat hebben we weer genoten op dit ontzettend leuke park ..vriendelijke eigenaars ..staan altijd voor je klaar ..een zeer rustige park.. heerlijk tot rust komen. Lekker fietsen door de natuur en dorpjes ..heerlijke terrasjes pikken ..en vooral het huisje is super schoon en alles wat je nodig hebt zit erin …we gaan bijna elk jaar met plezier heen …om heerlijk tot jezelf te komen …fantastisch voor ons een dikke 10

Peters tuik

Prachtig rustig gelegen parkje met veel groen, eekhoorns en veel verschillende vogels, neem je verrekijker mee. Vanaf het huisje loop je zo de bossen in. Omgeving is echt prachtig met eindeloos veel wandel en fietsroutes ook wandelroutes waar je hond los mag wat erg fijn is. Bij de Renderklippen kwamen we een schaapskudde tegen met honden, geweldig om te zien. In de avond bij schemering hebben we wilde zwijnen met jong gezien in de buurt van de Hertenkamp. Terrasjes en restaurants zijn er genoeg in de omgeving. Algemene beoordeling: 10 Huisje was schoon en ruim en van alle gemakken voorzien. Bedden en linnengoed waren ook prima. Huisjes zijn ruim over het parkje verdeeld tussen de bomen. Hier kom je heerlijk tot rust. Leon de eigenaar is een heel relaxed vriendelijk man, we komen zeker nog een keer terug.

Freek de Jong

Wat een fijn kleinschalig vakantiepark. Super schoon en ontzettend vriendelijk en behulpzame broers die het park runnen. We hebben genoten van al de vogeltjes( o.a uilen) en eekhoorntjes in de tuin.Echt een aanrader als je van rust houd. Wij komen zeker terug. Vriendelijke groetjes fam. Vermeulen.

Corien en Joop Vermeulen