Search
Close this search box.
De sleutelwoorden van bungalowpark De Rietberg zijn rust en ruimte.

Genieten op Bungalowpark De Rietberg

Bungalowpark De Rietberg ligt midden op de Veluwe. Onze sleutelwoorden zijn rust en ruimte. Het vakantiepark ligt aan de rand van het gezellige dorp Epe.

Omringd door bos en heide, is het bungalowpark zo natuurlijk mogelijk gelaten. Zo zijn er geen geasfalteerde wegen maar alleen zandpaadjes.Geen aangelegde tuinen maar prachtige oude bomen en een natuurlijke beplanting.

De bungalows staan op grote kavels, midden in de Veluwse natuur en bieden het moderne comfort dat u anno nu kunt verwachten. Ons bungalowpark kent een lange gastvrije traditie en we heten u dan ook hartelijk welkom op ons vakantiepark.

Familie Freriks

Faciliteiten Bungalowpark De Rietberg

FIETSVERHUUR

Het huren van fietsen, kinderfietsen, mountainbikes, elektrische fiets, tandems en kinderzitjes kan door ons verzorgd worden.

FIETS- EN WANDELROUTES

Verschillende fiets en wandelroutes op de Veluwe zijn verkrijgbaar bij de receptie en wij vertellen u graag over de mooiste plekjes.

ELEKTRISCHE LAADPUNTEN

Ons bungalowpark beschikt over een laadpaal met 2 stekkers, zo kunt u met een opgeladen auto weer op weg.

WASSERETTE

Wasmachine en droogtrommel zijn centraal aanwezig. Munten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

SPEELRUIMTE

Buiten is een groot speelveld met volleybalveld, voetbalveld en speeltoestellen.

OPHAAL SERVICE

Komt u met het openbaar vervoer, dan halen wij u graag op bij de bushalte in Epe.

WIFI

Gratis WiFI in iedere bungalow.

WAIT APP

Wij bieden de mogelijkheid om gratis toegang te krijgen tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken middels de Wait app.

Omgeving Bungalowpark De Rietberg

Naast de bossen, heidevelden en recreatiegebieden van de Veluwe valt er in de omgeving van Bungalowpark De Rietberg nog zoveel te ontdekken!  Staat u vroeg op, dan heeft u kans om oog in oog te staan met groot wild. Vanuit ons vakantiepark zijn er vele mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit.

12 persoons vakantievilla op de Veluwe

Deze luxe vakantiewoning voor 12 personen is uniek gelegen op de Veluwe, midden in het bos met een prachtig weids uitzicht over de landerijen en van alle gemakken voorzien

Omgeving Bungalowpark De Rietberg

Vuurwerkvrij vakantiepark

Bungalowpark de Rietberg is een vuurwerkvrij vakantiepark.
Houd u of uw hond niet van vuurwerk, reserveer dan snel