nieuw bericht >>

Reacties

Je bent van harte welkom, laat maar weten wanneer je in de gelegenheid bent om een weekje bij ons te vertoeven.
Mevr. Rietberg.

josette freriks, 25 apr 2016

Ik kijk net op jullie site, en wat lijkt het mij leuk Is een keer bij jullie op de veluwe te mogen vetroeven! & wat een leuke naam hihi !

Anouk Rietberg, 23 apr 2016

hallo fam Freriks,
zijn helaas weer thuis na weer een fantastische week op jullie park
het blijft ons ieder keer verrassen hoe heerlijk en rustig het is
komen volgend jaar zeker terug
gr. gerda en willem engering

fam engering, 08 nov 2015

Hallo Jos & Leon,helaas zijn wij weer thuis van een fijne vakantie bij jullie in de Rietberg. Het was weer een fijn ontvangst bij jullie. Het is gewoon weer thuis komen in de Houtduif.Dus weer bedankt voor de goede Service,en de bedden sliepen Super hartelijke groet van Jan en Ineke Kanters uit Hoogvliet

j.kanters, 09 okt 2015

Wij komen al sinds 2007. Wat is het toch fijn vertoeven op De Rietberg! En dan de service! PRIMA. Compliment voor Leon en Jos. Tot volgend jaar. H & M

h. bais, 09 sep 2015

Hallo fam.Freriks,

nogmaals heel hartelijk bedankt voor de fijne vakantie die wij bij jullie hebben genoten. Bij gezondheid hopen wij weer volgend jaar naar jullie te komen. Jos en Leon hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de groeten aan jullie ouders.

Hartelijke Groeten:
Ad,Maartje en Corné Hoevenaar

Corné Hoevenaar, 29 aug 2015

Wat hebben we genoten van het heerlijke huisje met prachtig
uitzicht,de meubeltjes vernieuwd wat een verrassing was.
De rust die er heerst en het parkje ligt er zo verzorgd bij en de service was prima, als er iets was per omgaande werd het
meteen verholpen, super.
We komen graag weer terug als we gezond mogen blijven en daarom zeggen we Jos en Leon tot volgend jaar.
Hart.groeten fam Danhof.

fam.Danhof, 31 jul 2015

Wij hebben 2 prachtige weken op de Rietberg doorgebracht,waar licht,rust,ruimte en groen centraal staan.Vriendelijk en gastvrijheid hoog in het vaandel.Deze gegevens en het feit dat het in een prachtige natuur ligt met bezienswaardigheden en Hanzesteden in de buurt maakt het zeker de moeite waard om hier vakantie te vieren.
Met vr groet,
Fam hooge Venterink. Juli 2015

Fam. hooge Venterink, 28 jul 2015

Lieve familie,
Dank je wel voor weer een paar fijne weken in de Berk. Het park wordt elk jaar mooier en de privacy rond de bungalows is super! Wie dit park overslaat, heeft een kans gemist om te genieten van alles wat er te genieten valt op de Rietberg en in de prachtige omgeving. Tot de volgende keer.
G. Deddens

Greet Deddens, 02 jul 2015

Hartelijk dank voor de fijne week! De bungalow zag er piekfijn uit en de bedden sliepen heerlijk. Bedankt voor jullie gastvrijheid en spontaniteit en met name de goede service!!! Wij wensen jullie allen het allerbeste toe en nog vele jaren genot van jullie prachtige park!

Familie ´t Hoen, Aad, Evie, Soraya, 16 jun 2015

Bungalow staat in een prachtiige omgeving. Ook eind februari kun je er prachtig wandelen en fietsen. De dekbedden waren wat dun voor deze tijd van het jaar. Onze hast bracht zijn hond mee van zaterdagavond half 7 tot maandagmorgen 10 uur. Daar €25,00 voor betalen vind ik wel veel.

Bep Mullink, 27 feb 2015

We hebben twee heerlijke weken bij jullie doorgebracht. Mooi rustig gelegen park. De eigenaren hebben hart voor hun park en dat merk je.
Wat een heerlijke bedden, super geslapen!

Margot van Zanten, 17 feb 2015

Wij zijn met oud en nieuw met onze beagle Puck en teckel Max een midweek in bungalow de boomkruiper geweest. In EEN WOORD geweldig: vriendelijke ontvangt en alles prima verzorgd.

Ben en Ria Drenth, 06 jan 2015

Hallo Fam, Leon en Jos .Wij zijn weer thuis na een heerlijke 3weken vakantie in sept /Okt 2014 en de Houtduif was weer helemaal voor ons super. Hartelijk bedankt weer voor de goede zorgen. En tot de volgend keer, vriendelijke groeten van Jan en Ineke Kanters uit Hoogvliet

fam j l kanters uit hoogvliet, 31 okt 2014

Lieve allemaal

Het was weer even thuiskomen op m'n speciale vaste vakantieadres. De Berk is een heerlijk verblijf, is comfortabel en geeft je het gevoel van thuis zijn. Jullie zijn hardstikke fijne, lieve mensen met een warm hart! Tot de volgende keer.
Groetjes,
Greet

Greet, 23 sep 2014

geachte fam, Freriks,wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de prettige weken die wij bij jullie hebben doorgebracht.
Bij gezondheid hopen wij weer terug te komen.
hartelijke groeten Ad Maartje en Corné Hoevenaar

Corné Hoevenaar, 19 sep 2014

Ik voelde mij hier rustig worden, we waren eerst bij een B&B geweest daar waren we 'gevlucht' en het welkom was hier zo warm, gewoonweg TOP!! Leon en de rest van het team bedankt!!

Ron(ald) & Ingeborgh, 18 sep 2014

Ja, wat moeten wij nog zeggen. Geweldig! het WEER was (sinds jaren) niet best. maar.. de sfeer, de stilte is hier echt fantastisch! ja, ook de 2 mannen, leuk hoor, zoals zij met de mensen omgaan, te gek. Leon en Jos (en natuurliijk ook de ouders bedankt). Ook Joep & Kitty. H&M

henk & marijke, 29 aug 2014

Alweer een topweek gehad, prima bungalowpark!

Stam, 27 aug 2014

Voor de derde keer al weer drie weken op de Rietberg verbleven en we hebben het weer heerlijk gehad,mede doordat wij schitterend weer hadden en heerlijk konden fietsen en de diverse leuke plaatsjes in de omgeving konden bezoeken.
Wij komen beslist weer.
Klaas en Carla Schaap en Phil

Klaas en Carla Schaap, 08 aug 2014

Na 3 heerlijke weken op de Rietberg te zijn geweest hebben we thuis de draad weer opgepakt.We hebben genoten en als we gezond mogen blijven komen we volgend jaar weer terug.
De ontvangst was hartelijk en de service perfect. Geweldig.
Hart.groeten fam.Danhof

fam.Danhof, 05 aug 2014

Met onze zieke vriendin op vakantie ze heeft genoten het is helaas haar laatste vakantie maar ze vond de rust zo heerlijk op jullie park! en dan heerlijk tussen de bomen
Groetjes Zwanja Annelies en Jannie

Jannie van Alten, 18 jun 2014

Vorige week op het laatst besloten om een weekend op pad te gaan. Uiteindelijk bij de Rietberg terecht gekomen en daar werden we erg blij van. Een heerlijk klein groen park in beheer bij 2 zeer aardige broers. 180 km in de mooie natuur gefietst. We vonden het heerlijk en komen zeker terug. Een aanrader dit parkje!
Marion en Johan

marion en johan, 03 jun 2014

In 2013 reeds genoten van het comfort van onze bungalow, Wederom geboekt van 2 t/m 9 mei 2014, we hadden zo uniek plekje rondom in het groen. Met uitzicht tevens op het weiland van de naast gelegen boer met de rennende kalveren!Mochten we weer aan vakantie toe zijn, dan is onze keuze snel gemaakt! En service, Leon stuurde mijn vergeten vest binnen 1 dag aan ons huisadres retour super toch?

Ria en Bertus van Egdom , 12 mei 2014

2 jaar geleden voor het eerst geweest in bungalow Calluna, knus, rustig en ontspannen in een geweldige omgeving.
Een heerlijke week gehad en vanaf toen besloten dat we 1x per jaar zouden gaan om te ontsnappen aan het drukke stadsleven.

Manolito en Nicolette, 27 feb 2014

Hallo leon en jos, wij zijn weer thuis van een heerlijke vakantie in de Rietberg,met veel mooi weer en dat in de maand september /oktober ,wij willen jullie weer bedanken voor het vriendelijke ontvangst en de goede service .
Met vriendelijke groeten van Jan en Ineke Kanters uit Hoogvliet -Rotterdam

fam j kanters, 10 okt 2013

We hebben een heerlijke week gehad in huisje BERK.We hebben gelijk voor de herfstvakantie huisje Silvatica gereserveerd,komen we gezellig met de kleinkinderen!
Dit was onze eerste keer op bungalowpark de Rietberg en het is ons heel goed bevallen

Fam.van der Vegt, 15 sep 2013

Prachtige 14 dagen gehad. Ook het weer was super, dus veel gefietst. Deze omgeving blijft ieder jaar weer verbazen. Hartelijk dank Familie Freriks.

H & M, 12 sep 2013

Hartelijk dank voor de mooie week die we hebben doorgebracht in de Koolmees. Volgend jaar komen we zeker terug. Wel lang! Groeten Jan en Ria de Beer

Ria de Beer, 23 aug 2013

Net terug van een heerlijk weekje Rietberg. Prima naar ons zin gehad. Uitstekende service, prima huisje. Heerlijk rustig en ontspannen. Voor herhaling vatbaar.

aug. 2013 Dick en Conny Bevaart, 22 aug 2013

Met veel plezier kijken mijn man ik terug op de gastvrijheid, welke in het teken stond van de Fam. Freriks! Met name de zoons, hebben ons het gevoel gegeven dat zij zeker meer service verlenen (dan elders andere parken) door het ons persoonlijk erg naar het zin te maken! Dus nogmaals ontzettend bedankt hiervoor. En dat we terug komen mag duidelijk zijn! Bertus en Ria uit Soest

Ria van Egdom, 17 aug 2013

Geachte Fam. Freriks,
wij willen u nog hartelijk bedanken voor u gastvrijheid en voor de fijne weken die wij bij jullie hebben doorgebracht. Bij gezondheid hopen wij weer bij jullie terug te komen.
Hartelijke Groeten:Fam. Hoevenaar

Fam. Hoevenaar, 15 aug 2013

8 juli zijn we thuis gekomen na 3 weken op de Rietberg te zijn geweest.Het weer was wat fris maar ideaal om te wandelen wat we dan ook veel hebben gedaan.Het huisje was ideaal en schoon wat het verblijf optimaal maakte. De bedden prima en de ontvangst hartelijk.We willen zeker nog weer terug. Hart.groeten fam.Danhof

Fam. Danhof, 25 jul 2013

Ik kwam een weekendje uitblazen
Het was heerlijk en zo stil
En nog bedankt voor jullie hulpvaardigheid!
zeker voor herhaling vatbaar!!!
Groetjes Jannie

Jannie van Alten, 24 jul 2013

Weer terug van een heerlijk verblijf op de Rietberg.
Ondanks het wat mindere weer toch heel veel bekeken en gefietst. Het is er prachtig.
Fam. Freriks tot in september maar weer.

Groeten

Welten, 31 mei 2013

Bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de hulp die jullie geboden hebben tijdens onze vakantie in de beuk voor mijn dochter Femke, waar vindt je dit tegenwoordig nog. Wij hebben ondanks Femke,s probleem het heel erg naar ons zin gehad en komen zeker weer terug. gr. Ria en Femke Hulzebos

ria hulzebos, 23 okt 2012

Hallo fam Freriks, weer hartelijke dank voor de gastvrijheid en de rust in het park wij hebben weer genoten van de vakantie in de bungalow de Houtduif. In de Periode van 21 sept -12 Oktober 2012. Met Vr groet Fam j l Kanters uit Hoogvliet -rt

Fam j kanters, 13 okt 2012

Hallo Fam. Freriks,
nogmaals bedankt voor de mooie attentie die we van u hebben gekregen wij waren tevreden met de mooie bungalow en hebben een fijne vakantie gehad bij jullie.

Hartelijke Groeten:Fam. Hoevenaar.

Hoevenaar, 10 sep 2012

voor de 5e keer een prachtige week gehad. tot volgend jaar en dank voor alles.

fam. bais, 10 sep 2012

Lekker rustig. Alles goed voor elkaar. Prima omgeving.
Jammer dat er geen Wifi is.

Smit, 04 aug 2012

Net terug van een heerlijke week \"de Rietberg\" te Epe! Mede door het geweldige weer, de mooie omgeving en heerlijk rustige bungalowpark super genoten en uitgerust!

Leo Woudenberg, 01 aug 2012

Ondanks het mindere weer een heerlijke week gehad op de Rietberg. Een mooie ruime bungalow, alles modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het park ligt echt in een mooie omgeving en in Epe en omgeving is genoeg te doen en te bezoeken.
Fam. Freriks bedankt voor jullie service wij komen zeker nog eens terug.
M.v.g. Fam. Koets

Fam. Koets, 31 jul 2012

Geachte familie,
Even een groet uit Heemskerk, en bedankt voor de fijne ontvangst en attendheid. Wij hebben een heerlijke 3 weken gehad in alle rust en de stilte die wij hier ondervonden.
Met vriendelijke groeten fam. Dudink.

Fam. Dudink, 11 jul 2012

Wy zyn Canadezen van Nederlandse afkomst. Wy waren in \"de \"Berk\" bungalow van Feb.3-10 2012, één van de koudste winter weken. De bungalow was heel geriefelyk,warm, schoon, modern en de familie Freriks heel behulpzaam. De volgende keer komen we terug in de zomer
om van de omgeving te genieten.
Café De Posthoorn heeft heerlyk eten en drankjes.
Ann & John Kassies, Stouffville, Ontario

Ann & John Kassies, 20 apr 2012

hallo fam,wij zijn net terug van een heerlijke week vakantie van 23/30 sept 2011.Wat een rust en ruimte om de bungalow. Een geweldig ontvangst,omdat wij hier voor de eerste keer geweest zijn. maar er is een vervolg vakantie besproken, dus wie dit leest gewoon boeken bij de Rietberg

fam j lkanters, 01 okt 2011

Beste Fam. Freriks,
wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne vakantie in jullie bungalowpark alles was netjes en schoon en wij zijn zeer tevreden.

Hartelijke Groeten:Fam. Hoevenaar.

Fam. Hoevenaar, 11 sep 2011

Beste familie Freriks wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne vakantie op de Rietberg.
Het was voor ons de eerste keer in epe maar wat hebben wij het fijn gehad bij juliie ondanks het tegenvallende weer.
De bungalows zijn erg comfortabel, goede bedden en sanitair de woonkamer met keuken zijn erg groot en voorzien van combi magnetron en vaatwasser.
Dit park is een echte aanrader!!!

Fam. Meijer, 03 aug 2011

Wat is het toch super rustig en fijn op de Rietberg. Uitstekende confortabele bungalows, mooie omgeving, lieve mensen die je heel hartelijk ontvangen. Bossen en winkels, allemaal op loopafstand! Als je er eenmaal geweest bent, wordt het vanzelf een plek om naar terug te gaan. Ga ik ook vast en zeker weer doen. Dus, tot de volgende keer.

Greet, 27 jun 2011

Met de paardenvierdaagse op de rietberg gezeten. Ideaal gelegen vanaf de startplaats.
De bungalow die wij hadden was netjes verzord. ruimte voldoende en erg goede bedden. Het is een mooi rustig park midden in het bos.
Wij gaan hier volgend jaar zeker weer gebruik van maken.
Fam. Freriks bedankt voor jullie gast vrijheid

broekman, 10 jun 2011

Hallo allemaal

Ik heb net de nieuwe site gezien.
Heel mooi hoor.
Alles goed met jullie?
Tot over een paar weken.

Groetjes uit Berkel en Rodenrijs

Lien

lien van meurs, 01 mei 2011

Hallo daar!!

De site is mooi geworden zeg!

Tot gauw,

groetjes vanuit Berkel en Rodenrijs...
Jolanda.

Jolanda Scharroo, 11 apr 2011

Mooi werk heb je al verricht, en de foto's ook goed geplaatst bij de desbetreffende bungalows. Fantastisch, nog even en dan is het klaar!!

josette, 22 mrt 2011

Ook wij zijn geregeld op het bugalowpark te vinden en wel met de pinkster en dan de hele week in de bugalow avondrood. veel fietsen in een prachtige om geving. en worden ook altijd goed ontvangen. Fam freriks een heel fijn park.en bedankt.

Fam M Sijbesma, 07 feb 2011

Wat hebben wij een heerlijke herfstvakantie gehad in deze prachtige omgeving. GEWELDIG. Na afloop hebben ze ook nog een \klacht\ van ons keurig opgelost. Complimenten hiervoor.

Bastiaan van der Kooij, 28 okt 2010

Wij hebben van 20 september tot 8 oktober op de Rietberg in de houtduif verbleven en het werkelijk heerlijk gehad. Heerlijk rustig park, mooie huisjes en vlak bij Epe. Jammer alleen dat er geen krant en broodjes te krijgen zijn op het park en je daar voor toch best een stukje moet fietsen. Voor de rest helemaal goed!! Heerlijk fietsen in de bossen en vlak bij Epe. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Klaas en Carla Schaap, 14 okt 2010

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in de Boomklever! Wat een rust op het park,een fijne bungalow, praktisch en schoon,fijn bad, en een goed bed. We komen graag nog een keer. Ton en Jeanine Moolenaar

Jeanine Moolenaar, 30 sep 2010

geachte Fam. Freriks, wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne vakantie die wij bij jullie op het park hebben doorgebracht. Hartelijke Groeten: Fam. Hoevenaar.

Fam. Hoevenaar, 25 sep 2010

Prachtig park midden in de bossen van Epe. De bungalow waar wij in verbleven was prima (Zomerdroom). Mooi uitzicht over de landerijen. De service was uistekend de fam. Freriks is bijzonder gastvrij en behulpzaam. Wij komen zeker nog eens terug.

Fam. Kuiten, 24 sep 2010

Vanaf 27 aug. een week in de sperwer gezeten mooie bungalow rustig park prima !!!

fam leijen, 08 sep 2010

We hebben twee geweldige weken gehad in de boomklever. Onze 3 kinderen en wijzelf hebben genoten van jullie mooie park. De jongens waren erg blij met de speeltuin en het bad in de \Boomklever\. We komen zeker terug!! Dank voor de vriendelijke service!!

Fam. van Nijnatten, 07 aug 2010

Wat een mooi rustig park is dit.We zijn hier een week geweest, en we zijn erg tevreden. Mooi schoon huis(de Berk) de broodjes service was ook idiaal. Komen vast nog een keer terug. De familie is ook vriendelijk en behulpzaam Aad en Corrie Kuivenhoven 23-07-2010

a kuivenhoven, 26 jul 2010

Wat missen al die mensen die niet op Bungalowpark de Rietberg zijn geweest toch veel! Zo'n heerlijk park in een prachtige omgeving met mooie bungalows en een gastvrije ontvangst. Wij hebben noodgedwongen moeten afhaken en het mooie weer van de afgelopen weken in de achtertuin moeten doorbrengen. Gelukkig hebben we het vooruitzicht om later dit seizoen onze geannuleerde vakantie in te halen. We hopen dat anderen in onze plaats van de nieuwe bungalow de Specht hebben kunnen genieten. Groeten en tot later! Greet en Henk.

, 09 jul 2010

Beste mensen wij hadden het gastenboek van de rietberg goed door gelezen en tot onze verbazing stond er maar 1 negatieve reactie op. Dat wouden wij dan wel eens onderzoeken, Wij hebben 2 weken bij de rietberg gezeten en inderdaad wij kunnen geen negatieve opmerkingen maken wat een heerlijk park!! Alles is goed geregeld van bungalow tot de service van fam. Freriks toe. Het park ligt op een bijzonder mooie plek en er is in de omgeving genoeg te zien of om te ondernemen. Wij vinden dit echt een aanrader wij denken dat menig bungalowpark hier jalours op zou kunnen zijn. Fam. Freriks tot in september want dan komen we weer een week. M.v.g. Fam. Mens.

Fam. mens, 07 jun 2010

Geachte lezer, Wat een heerlijk park! mooie ruime, nette bungalows van alle gemakken voorzien. De bungalows staan ook op mooie ruime plekken echt rust. Het park ligt kort bij het gezellige dorp epe. Wij hebben meteen weer een week geboekt in september.

Fam.Bulscher, 14 mei 2010

hallo fam. freriks Wat mogen jullie trots zijn op dit mooie park,dicht bij de bossen en het dorp Epe.Heerlijk centraal gelegen en alles piekfijn in orde wat de service en inrichting betreft . De gastvrijheid was wel heel bijzonder. veel liefs van uit Winsum.

luc en aly, 23 mrt 2010

Very nice site!

Pharmd142, 18 jan 2010

Hallo ma,pa,jos Freriks, hier vanuit het warme Curacao ff een berichtje op ons gastenboek. zitten jullie lekker in de sneeuw en kou!! Hier is het 35 graden moet veel aan jullie denken maar blijf toch nog wel ff hier haha Groeten van ons hier en tot eind januari

Leon, 06 jan 2010

Een veilig en warm hart midden in de prachtige natuur. Zoals het hoort! x

Kim, 07 nov 2009

Afgelopen dagen in het bungalowhuisje de Boomklever verbleven. We hebben het heerljk gehad. Ontzettend mooi huisje midden in het bos met zelfs een afwasmachine. We hebben genoten van de mooie omgeving en komen zeker nog eens terug! Groetjes,

Fam. Karreman, 05 nov 2009

Wij hebben zojuis voor de weet ik veel hoeveelste keer gereserveerd, wij hebben het nog steeds naar onze zin.

Fam. Verwoort, 02 nov 2009

wij hebben het weekend van 9 oktober in het park doorgebracht in de bungalow de Koolmees. Het is een mooi,rustig park. Mooie bungalows ,het ontbrak ons aan niets. Wij hadden een hond(beagle)bij, deze heeft samen met ons enorm genoten van de mooie omgeving.Kortom het was een geweldig weekend en willen zeker nog eens terug komen er is op de Veluwe zoveel te beleven.De familie is ook zeer gastvrij.

fam van Boxtel/Verschuure, 13 okt 2009

Hoewel wij na een verblijf van 14 tm 25 september in de Lavinia allang weer thuis zijn, toch nog even een reactie. Het was prima, leuke bungalow, comfortabel ingericht en uitstekende bedden. Mooi ruim terras en ook nog prachtig weer. De druiven die we van Leon kregen, waren erg lekker; we zijn benieuwd naar de eerste fles Chateau Rietberg wijn! Volgend jaar komen we lekker een paar weekjes naar de Specht, de nieuwste aanwinst van de Rietberg waar je bijna voor in de rij moet staan als je er in wilt! Wie weet krijgen we dan ook een golf-lesje van Leon.... tot volgend jaar!

Die twee westerlingen uit de Lavinia, 04 okt 2009

Goedendag Fam. Freriks, Wij zitten nu in de Specht bij jullie op dit schitterende park. Wat een super mooie ruime bungalow. En als je hier in de kamer zit heb je een prachtig uitzicht. Het bevalt ons hier prima de omgeving is erg mooi en het dorp erg gezellig.Wij gaan de laaste dagen hier zeker nog lekker genieten. Groeten

Fam. Robijn, 03 okt 2009

Wij hebben in 2008 bij U op de bungalowpark gestaan en ook nu van 4 tot 25 sept 2009 we hebben genoten van de rust en de mooie omgeving

Janus en Nel.v.Lith, 27 sep 2009

geachte fam. Freriks, nogmaals hartelijk dank voor de fijne vakantie die wij bij u op het park hebben doorgebracht hopende tot volgend jaar. Zaterdag 19 September zijn wij ook in Epe geweest om te luisteren naar het Blaaskapellenfestival. Hartelijke groeten:Fam. Hoevenaar Sprang-Capelle.

fam. Hoevenaar, 20 sep 2009

wéér een leuke week! en.. altijd weer die GASTVRIJHEID!! tot volgend jaar!

h. bais, 11 sep 2009

Geachte familie Freriks, Weer heerlijke weken bij jullie doorgebracht ! Jullie zeggen niets teveel als jullie het hebben over rust en ruimte. Bewijs is het reetje (wat is tie donker) dat regelmatig gras en blaadjes komt eten. En ik begrijp dat er zelfs twee zijn geweest. Een goed jaar verder en weer gauw tot ziens. Met vriendelijke groeten

Gerard van Rijn, 20 jul 2009

Hallo fam. Freriks, Wat zijn we blij dat wij zo'n 5 jaar geleden min of meer bij toeval \de Rietberg\ ontdekten! Sindsdien zijn we er al 5 keer geweest. \Vrijstaande bungalows op unieke locatie\ zo staat het omschreven en daarmee is geen woord teveel gezegd. Bos en heide op loopafstand maar ook voor de dagelijkse boodschappen kun je op korte afstand heel goed terecht. De rust, vogels, eekhoorns en reeen geven een geweldig vakantiegevoel. 's morgens word je wakker van de stilte of van je eigen wekker, verder hoor je er weinig. Het uitzicht is heerlijk en je kunt tot 's avonds heel laat genieten van de zonsondergang. De internetvoorziening is uitstekend en dankzij de Buienradar hebben we geen nat pak opgelopen. Onze vakantie zit er na 3 weken weer op, we zijn weer terug in de drukte van het westen. Maar... wij komen zeker weer terug. Bungalowpark de Rietberg: een grote aanrader voor iedereen die van rust, ruimte en een gastvrije ontvangst houdt!

Henk en Greet Deddens, Hoofddorp., 27 jun 2009

Beste familie Freriks (in het bijzonder leon)wederom bedankt voor de gastvrijheid.Wij zijn nu meerdere jaren bij jullie geweest op de rietberg en vinden het zo bijzonder bij jullie. Het park en de bungalows zijn van grote klasse. Fijne ruimte om de bungalows, alles netjes schoon en verzorgd. Jullie gastvrijheid en de goede service voor ons (vakantiegangers) zijn een verademing dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.De ligging van het park is ideaal,in het bos en toch zo kort bij het dorp. Kortom een super park en echt een aanrader!! tot september want dan komen we weer. Met vriendelijke groeten fam. de Zwager

Fam. de Zwager, 04 jun 2009

Wij komen bijna jaarlijks op De Rietberg Altijd weer is het een feest om er te zijn.Het park is zo sfeervol,de bungalows prachtig en de fam.Freriks bijzonder aardig. De natuur om je heen,maar ook de gezelligheid van Epe,het mooie stadje Elburg en zoveel andere fijne dingen om te beleven. Wij zijn echte Frankrijk-gangers,maar De Rietberg kunnen wij ook niet meer missen ! Bert en Willemien Brinkmann Helmond

fam.Brinkmann, 18 mei 2009

Beste fam. Freriks, wij zijn vrijdag weer goed thuis gekomen hoor. We hebben een heerlijke week gehad bij jullie in het mooie epe. Wat een mooie omgeving bij jullie. Prachtige natuur, veel verschillende soorten vogels en we hebben zelfs twee hertjes gezien bij jullie op het park.Jullie mogen trots zijn op zo'n mooi bedrijf. De bungalows zien er mooi uit zijn erg ruim en alles is keurig geregeld.Wij komen zeker weer in het naseizoen. Voor de mensen die dit lezen het is echt een aanrader wij denken dat er maar weinig bungalow parken zijn in nederland van dit kaliber! Met vriendelijke groeten Fam. Smallegoor uit Hoorn

Fam. Smallegoor, 09 mei 2009

Hallo, onze week was weer ontzettend gezellig. Mooi veldje om te voleyballen. Ik hoop tot snle

Anno, 05 mei 2009

We hebben een heerlijke week gehad, ondanks het minder mooie weer. Vanuit het park fiets of wandel je zo de bossen in. Als je van rust en ruimte houdt, is dit een prachtig park. Mooie bungalow op ruime plaats met fraai uitzicht. Tip: maak twee haakjes in de keuken voor de handdoek en theedoek!

Ed en Betty Hetterschijt, 22 feb 2009

het is echt een super park. Aankomende juni zijn we er weer voor de tweede maal met de paardenvierdaagse en er zullen nog vele jaren gaan volgen

Ikke, 02 feb 2009

Geachte lezer, Een geweldig mooi en rustig bungalowpark gelegen in het bos en toch dicht bij het leuke dorp Epe. De Bungalows zijn van hoge kwaliteit alles ziet er keurig uit. Genoeg ruimte om de bungalows en het is er echt ontzettend stil.De gemoedelijke sfeer is erg fijn dat maken wij hier in Amsterdam helaas niet meer mee. Wij hebben genoten en gaan zeker nog een keer naar de Rietberg toe. Fam. Maas Amsterdam

Fam. Maas, 04 dec 2008

Fam Freriks, we hebben een heerlijk weekje op uw mooie rustige park mogen doorbrengen in een lekker knus en compleet ingerichte bungalow. Voor herhaling vatbaar!

Fam Jongkoen, 11 nov 2008

fam. freriks Wij hebben een heerlijke naseizoen week op uw park doorgebracht van 24 okt tot31okt we waren uiterst tevreden en zeker voor herhaling vatbaar vriendelijke groeten Ank en Aad van Wortel

Fam van Wortel, 10 nov 2008

Beste fam Freriks, b edankt voor Uw berichtje omtrent Uw park en zijn veranderingen. Helaas is he ons, door gezondheids problemen nog niet mogelijk om over vakantie dagen of periodes te beslissen. Wij hebben op Uw park geweldig genoten van de rust en de ruimte en de hartelijkheid van Uw familie, en praten daar nog dikwijls over als we de foto-s bekijken of over de vakantie-s praten. Ik hoop dat we in de toekomst zeker nog een gebruik kunnen maken van Uw gestvrijheid en verblijven inmiddels met hartelijke groeten de familie Krom uit Assen.

j.g.krom, 29 okt 2008

lieve mensen . mijn man en ik hebben van 5 september tot 19 september bij u op het park in bungalow silvatica gezeten daar hebben wij heerlijk genoten van de rust en de mooie schone bungalow wij zijn op een hoop bungalow parken geweest maar bij u was het echt heerlijk toeven en wij hebben s avonds genoten bij de open haard wij zijn 100 proc tevreden en durven te zeggen mensen het is het waard om daar {als je van rust houd}eens vacantie te gaan vieren. dank aan de vriendelijke familie freriks en wij zeggen tot volgend jaar dan komen wij zeker terug. wim en gon van sorge den haag september 2008

fam.sorge, 19 okt 2008

Beste fam. Freriks We willen u hartelijk bedanken voor de heerlijke vakantie bij u op de Rietberg. Wat een heerlijk rustig park met gemoedelijke sfeer. De bungalows zijn erg mooi en comfortabel kortom het was heerlijk in epe. tot volgend jaar. Vriendelijke groeten fam. de Jager

Fam. de Jager, 27 aug 2008

Ook in juni 2008 weer een fantaschtische week gehad op \De Rietberg\. Op een ochtend om 5 uur waren 2 wilde zwijnen aan het scharrelen bij het grasveld van Bungalow nr. 10. Leuk om dit van zo dichtbij te zien. We hebben ook weer geboekt voor 2009. Dit is voor ons DE PLEK! Bedankt fa. Freriks

H. Bais en M. v.d. Kallen, 29 jun 2008

Beste fam.Freriks na drie weken echte vakantie in het mooie stille park van jullie zijn wij van mening dat het stille park met de mooie huisjes en ongedwongen sfeer ons een hele goede vakantie hebben bezorgd. Wij hopen meer van uw park te mogen genieten

Fam.van der Laan Boskoop, 29 jun 2008

Familie Freriks.... Ik heb jullie park voor het eerst een paar jaar geleden bezocht en wil sindsdien ieder jaar MINSTENS één keer weer genieten van jullie heerlijke, rustige park en omgeving! De flexibiliteit en kleinschaligheid (familiebedrijf) zijn een verademing! NIETS op aan te merken! Chapeau! Groeten en tot ziens! Tineke Toet

Tineke Toet, 16 apr 2008

fam. brasspenning, sorry hoor, maar jullie hebben het echt bij het verkeerde eind. prachtig en stil park en alles dichtbij. PRACHTIG!

henk bais, 28 mrt 2008

geachte familie Freriks jammer dat er een negatieve reaktie op staat wij weten wel beter wij komen al zoveel jaren naar De Rietberg wij zijn heel te vreden over de acomodatie van de huisjes en de mooie ligging van het park wij komen deze zomer weer om te genieten. hartelijke groeten fam,Hoevenaar

, 01 feb 2008

Bedankt voor de prijslijst en folder 2008. Leuk dat u ons opmerkzaam maakte op het gastenboek; vandaar een berichtje. Wij hebben het goed naar onze zin gehad, maar zijn niet van plan dit jaar weer te komen. Misschien over een aantal jaren weer, want het is ons goed bevallen We gaan dit jaar voor het eerst met de kinderen naar het buitenland. Fam. Spijkerman.

, 26 okt 2007

Beste familie Freriks Wij hebben de mailing voor komend jaar ontvangen en zijn zeker van plan weer bij jullie op vakantie te komen. De datum is nog niet helemaal bekend. Is bungalow Lavinia al vervangen? zoniet dan veel succes met de bouw. Tot snel, groeten fam. de Jong

, 26 okt 2007

Tijdens ons verblijf moeten wij zeggen dat alles prima was behalve het huisje. de douche werkte na rep.pas volledig Dewasbak kranen lekte in straaltjes.Het keukengerij was ondermeer de pannen rijp voor de schroot. In vergelijking met het bungalowpark verder op, valt nog veel te leren. Jammer want er valt veel van te maken. Het was zijn geld ditmaal zeker niet waard -de bekende rotte appel- waard (de zg. rotte appel

Braspenning, 26 okt 2007

Weer een week geweest in de \Koolmees\. Geweldig. Het was wat koud, maar toch volop genoten van de stilte en prachtige omgeving. In 2008 wéér? Zeker weten. gr. H. Bais

henk bais, 25 okt 2007

Beste familie freriks we hebben weer ontzettend genoten op jullie prachtige park.Dit jaar veel wild gezien.Die nieuwe bungalows zijn ook prachtig geworden,we hadden niet verwacht dat die al klaar zouden zijn.Jullie hebben hard gewerkt.M'n man en ik vinden het zo bijzonder dat jullie alles zelf doen.Nou de groeten van ons en tot snel. Fam. Schoenmaker

, 15 okt 2007

Geachte lezer, een heerlijk park. De bungalows zijn omgeven door prachtige natuur en het park ligt op fietsafstand van het gezellige dorpje Epe. Wij komen uit de Randstad en wij hebben echt genoten van de rust en de prachtige omgeving; wij hebben echt genoten. Oh ja die 2 nieuwe bungalows zijn prachtig geworden! Wij komen zeker snel weer. Vriendelijke groet, Fam. Keizer

, 12 sep 2007

Dag familie Freriks, Ik en mijn gezin hebben het heerlijk gehad bij jullie op het park. Met recht, rust en ruimte. We hebben heerlijk gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving. Wij komen zeker weer!

Fam. Jansen, 29 aug 2007

Supper zecht die vakantie. Wij zijn in mei geweest in de vakantie en je hoefde maar 5 minuutjes te lopen naar de paarden. En wij komen over twee maandjes zeker Terug. Soraja Maak je maar klaar. Mvg marina nijboer.

marina nijboer, 22 aug 2007

Heerlijke vakantie gehad,mooie bungalow op een prachtig mooi stuk grond. Wat een stilte bij jullie op het park. Jullie site geeft een eerlijk beeld weer met de werkelijkheid.De omgeving daar bij jullie is echt prachtig veel gefietst door de bossen en over de hei,veel wilde zwijnen gezien. Kortom een hele fijne vakantie gehad op de rietberg. Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede service (verse broodjes service is erg fijn)Tot volgend jaar Groeten fam. Draaijer

fam. Draaijer, 18 aug 2007

k vond het super leuk bij het rietberg. leuke bungelow hebben jullie toppie. lekker rustig is het bij jullie.k heb van genoten,voetballen,tafeltenissen. BEDANKT,dat k bij jullie,1 fiets kon lenen,was k blij om veel liefs nathalie voss.

nathalie voss, 10 aug 2007

Prachtige vakantie gehad bij jullie op de rietberg.Mooie luxe bungalow op een ruime kavel.Wat een stilte! De ligging van het park is echt super,dicht bij het dorp en je loopt of fietst zo het bos in. Wij gaan vaak een weekje er tussen uit maar dit park is echt uniek.Bedankt ook voor jullie fantastische service.Wij komen zeker weer terug. Met vriendelijke groeten Fam. Mulder

Fam. Mulder, 09 aug 2007

wij komen ook in de zomervakantie,bij jullie. lijkt mij super leuk. tot dan. groete van nathalie voss.

nathalie voss, 22 jun 2007

jammer, dat er niet meer reacties zijn. Jullie park is echt fantastisch!! De stilte en rust, heel fijn. En ook dat men op de fiets naar het centrum kan voor boodschappen. En de veelheid van winkels. De markt erg fijn!! Bedankt !!

henk bais, 09 jun 2007

Beste Familie, Via jullie brief op de nieuwe site attent gemaakt. Geeft een goede indruk van jullie prachtige park. Afgelopen september een heerlijke week bij jullie gehad.Voor herhaling vatbaar. Gauw tot ziens !! Vast prettige feestdagen.

G.W. van Rijn, 01 dec 2006

een prachtige side geeft een goed beeld weer,de werkelijkheid de huisje en omgeving is nog mooier veel sukses fam Freriks en tot gauw fam Laroy.

F.Laroy, 25 nov 2006

Acties