nieuw bericht >>

Wat een mooie reviews, ik kan deze alleen maar beamen. Wat een heerlijk kleinschalig park! Elke keer als ik er kom voel ik me gelijk ontspannen. Genieten van de bos-geluiden en -geuren. Fijne huisjes, bos en weilanden vanaf het park en zelfs met 10 minuten lopen in het mooie dorp met alle voorzieningen en gezelligheid. Wat heerlijk dat dit nog bestaat. De Rietberg geweldig!!
 • ,
Beste lezer, wat een verademing om hier op dit park te verblijven. Bungalows allemaal keurig netjes ingericht aan de tijd van nu, alles netjes schoon en fris en ontzettende leuke eigenaren. Je voelt je hier direct thuis en nog gehoord. Het park ligt echt in het bos en toch kort bij het centrum. We hadden al wat reviews gelezen maar het is het zo, veel wild op en om het park wij hebben 2 keer een vos langs zien lopen en iedere avond veel wilde zwijnen op het veld naast ons. Wij hebben meteen weer geboekt voor Mei want waar vind je nog zo'n bijzonder mooi park. Jos en Leon ga zo door!!
 • ,
Heerlijke voorjaarsvakantie gehad met ons gezin, zeer nette, modern ingerichte en schone bungalow midden in de natuur. Wat een prachtige plek hebben jullie! Hebben uren door het bos gedwaald en ook veel wild gezien. Wij komen zeker nog eens terug naar de Rietberg.
 • ,
Wij hebben een heerlijk familieweekend gehad in huisje "Avondrood ". Mooi huisje met alles erop en eraan. Helaas hebben we de eekhoorn gemist. Wel hebben wel de schapen en geiten ontmoet. Het is een heerlijk rustig park met Epe om de hoek. Genieten.
 • ,
voor de zesde keer te gast geweest bij jullie op het park en zoals de voorgaande keren was het weer fantastisch enigste nadeel was dat een week zo voorbij is vriendelijke groeten, gerda en willem engering
 • ,
Goedenavond Jos en Leon, wij willen jullie weer hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Nu we weer een week hebben genoten bij jullie Bungalowpark de Rietberg. Het was gezellig om even eruit te zijn. Er kwam iedere dag een Eekhoorn nootjes of brood halen . Ook mooie vogels gezien. We hopen bij gezond weer terug te komen en te genieten. Hartelijke Groeten: Fam. Hoevenaar.
 • ,
Hallo Jos & Leon, weer thuis in ons eigen vakantie Villa. Maar de vakantie in de bungalow houtduif park de rietberg was weer super. Alleen het weer was minder maar toch genoten van de Hei en Bos in de omgeving van Epe. En weer mooie fiets tochten gemaakt. Wij bedanken jullie weer voor de enorme goede service die wij weer .hebben ervaren. In de periode september -Oktober 2019. Met vriendelijk groet van Jan en Ineke Kanters uit Hoogvliet
 • ,
Wat hebben wij weer 3 heerlijke weken op de Rietberg gehad. Al was het weer deze keer niet zo best, wij hebben ons prima vermaakt. Genoten van de vele eekhoorntjes voor ons raam en het prachtige uitzicht. Klaas heeft zelfs op zijn ochtendrondje met Phil een groot hert gezien vlakbij het park. Bedankt Leon en Jos voor de geweldige brood en krant service en wij zien jullie zeker volgend jaar weer.
 • ,
Heerlijk weekend gehad met 2 gezinnen in de mooie villa voor 12 p! Ruime woonkamer en uitgebreide keuken, prima bedden en een fijn terras. Omgeving is prachtig en veel dingen te doen. Klimbos in Apeldoorn was top. En rondfietsen in de omgeving van Epe idem.
 • ,
Van 23 augustus tot 6 september voor de 12e keer genoten op het prachtige park. Ook hadden we zoals gewoonlijk prachtig weer. Dank voor de goede "begeleiding" Léon en Jos. 😊 het was weer S U P E R ! Tot 2021
 • ,
Een bericht van ons in jullie gastenboek om jullie als eigenaren en broers nogmaals te bedanken voor jullie grote gastvrijheid en inzet! Op jullie advies was bungalow Avondrood voor ons gereserveerd. Dit is echt een ruime gezinsbungalow. We hebben veel rust op en rond jullie park mogen ervaren. De kinderen hebben lopend, fietsend en spelend gebruik mogen maken van jullie park en speeltuin. Als gezin hebben we veel van de natuur rondom Epe mogen zien. Hoogtepunten waren toch wel de wandeling met boswachter Niebeek en een bezoek bij de schaapherder. De kinderen hebben genoten van het vele wild wat ze van dichtbij zagen. Graag willen we nogmaals noemen de schone bungalow alsmede het schone park. Dit hebben wij als gasten zeer gewaardeerd. Een hartelijke groet!
 • ,
Goedenavond Jos en Leon, na weer 2 heerlijke weken bij jullie in het Bungalowpark de Rietberg in Epe hebben we weer genoten. De Eekhoorn kwam iedere dag brood halen voor het raam van de Bungalow. Heerlijk gefietst. Wild gezien. Als er iets is staan jullie gelijk voor ons klaar. Schone Bungalow en ook de rust was heerlijk. Na vele jaren komen wij steeds bij jullie terug. We zijn heel tevreden . Hartelijke Groeten: Fam. Hoevenaar
 • ,
Enkele weken geleden voor de eerste keer twee weken op De Rietberg geweest. Wat ons zeer goed bevallen is. Wat een rust, ruimte en mooie speeltuin op het park! Ook het huisje was keurig schoon comfortabel. De eigenaar Leon is werkelijk niets teveel en is erg betrokken! Naar aanleiding van zijn tip ook nog veel wild kunnen zien. Ook andere vakantiegangers die wij gesproken hebben waren erg tevreden. In het kort: Leon ga zo door, en als mensen deze site bezoeken die hier nog nooit zijn geweest: altijd minimaal twee weken vakantie boeken:) !
 • ,
Goedendag, net terug van 2 heerlijke weken op de Rietberg. Wat een heerlijke plek, vriendelijke eigenaren niks is te veel gevraagd en wat een super comfortabele bungalow. het was voor ons de eerste keer maar hebben meteen geboekt voor volgend jaar. Erg fijn kleinschalig park met veel ruimte om de bungalows en eigenlijk alles klopt op het park. Veel wild gezien, goede fietspaden en het dorp is echt erg gezellig! Wij kijken terug naar een heerlijke vakantie. Bedankt en tot volgend jaar.
 • ,
Beste Jos en Leon, zijn net weer terug van 3 heerlijke weken Rietberg. Wat een rust en comfortabele bungalows, alles netjes schoon en goede bedden. We hebben veel wild gezien en heerlijk gefietst over de prachtige beton fietspaden. Het was voor ons de 1e keer bij jullie maar zeker niet de laatste. Onze kinderen vonden het ook heel fijn. Echt super bedankt ook voor de service die jullie verlenen we hebben een heerlijke tijd gehad. Succes met alles! Groeten fam. Lachtenberg
 • ,

Acties