Volg ons opinstagram bangalowpark derietberg veluwekopie

Bungalowpark Veluwe De Rietberg

De sleutelwoorden van bungalowpark De Rietberg zijn rust en ruimte.

Beleef de wisselingen van de seizoenen bij Bungalowpark De Rietberg op de Veluwe,   
met ons tweede woning arrangement.
21 weekenden , de kerstvakantie en de krokusvakantie genieten van de Veluwse natuur voor een vaste prijs!
                

Beleef de wisseling van de seizoenen herfst, winter en lente van dichtbij en kies voor een voordelig tweede woningarrangement op Bungalowpark De Rietberg. Bungalowpark De Rietberg ligt midden op de Veluwe in een prachtig natuurgebied. Een vakantie op ons bungalowpark is daarom altijd een vakantie te midden van de verrassende natuur.

Met een tweede woning arrangement heb je 21 weekenden, de kerstvakantie én de krokusvakantie de beschikking over een eigen bungalow.
Je zorgt zelf voor linnengoed. Het gebruik van gas en elektra wordt aan het eind van de huurperiode apart afgerekend. De genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

*Weekenden: van vrijdag tot maandag

Profiteer nu snel van dit unieke aanbod en verblijf 21 weekenden, de kerstvakantie én de krokusvakantie in 1 van onze bungalows.

Type B € 4000,- (Boomklever, Vink, Lavinia, Zonnehoek, Avondrood en Rimato)
Type C € 3500,- (Specht, Sperwer, Eekhoorn, Houtduif, Koolmees, Merel, Silvatica en Bosuil)
Type D € 3250,- (Zomerdroom, Calluna, Berk, Beuk en Wijde Blik)

Alle weekenden in de periode van 3 november 2023 tot 24 maart 2024 en 2 volle weken kerstvakantie en 2 volle weken voorjaarsvakantie.
Excl. gas, elektra, toeristenbelasting en verplichte eindschoonmaak van € 125,-tweede woningarrangement gelderland  midweek bungalow veluwe  tweede woningarrangement epe

Acties