Gelegen aan de speelweide met vrij uitzicht over de weilanden. Heerlijke 4 persoonsbungalow met open keuken, twee slaapkamers en aparte douche en toilet.

4p Bungalow Zomerdroom

Nette bungalow met uitzicht over de weilanden en speelweide. Geschikt voor 4 personen met ruime woonkamer. Terras op het zuiden, dus heerlijk vertoeven op de Rietberg.

4p Bungalow Specht Sperwer

Aan de rand van het park gelegen luxe bungalows van alle gemakken voorzien. Modern ingericht met voldoende leefruimte in en om het huisje. Rolstoel toegankelijk met ruime kamers. Op en top genieten van de rust op de Veluwe.

4p Bungalow Merel

Deze bungalows met bovenverdieping zijn uniek vanwege de ruime woonkamers met schuifpui naar het terras. Heerlijke luxe 4 persoons huisjes voor wie graag in en om de bungalow vertoeft. Slaapkamers zijn gelegen op de 1e verdieping.

4p Bungalow Sylvatica

Op het midden van het park gelegen bungalow voor 4 personen. Heerlijk tussen de bomen genieten op uw eigen terras. Woonkamer met open haard, 2 slaapkamers en badkamer met ligbad. Een fijne plek in het bos.

4p Bungalow Calluna

Deze knusse bungalow is al jaren favoriet bij vele vaste gasten. Met open haard in de woonkamer en 2 slaapkamers geschikt voor 4 personen.

Acties