Zoek
Sluit dit zoekvak.

4-PERSOONS BUNGALOW ZWALUW

Gelegen aan de speelweide met vrij uitzicht over de weilanden. Heerlijke 4 persoonsbungalow met open keuken, twee slaapkamers en aparte douche en toilet.

4-PERSOONS BUNGALOW ZOMERDROOM

Nette bungalow met uitzicht over de weilanden en speelweide. Geschikt voor 4 personen met ruime woonkamer. Terras op het zuiden, dus heerlijk vertoeven op de Rietberg.

4-PERSOONS BUNGALOW BOSUIL EN SILVATICA

Midden op het park gelegen nieuwe bungalows van alle gemakken voorzien. Modern ingericht met voldoende leefruimte in en om de huisjes. Op en top genieten van de rust en de eekhoorntjes.

4-PERSOONS BUNGALOW SPECHT EN SPERWER

Aan de rand van het park gelegen luxe bungalows van alle gemakken voorzien. Modern ingericht met voldoende leefruimte in en om het huisje. Rolstoel toegankelijk met ruime kamers. Op en top genieten van de rust op de Veluwe.

4-PERSOONS BUNGALOW MEREL, KOOLMEES, HOUTDUIF EN EEKHOORN

Deze bungalows met bovenverdieping zijn uniek vanwege de ruime woonkamers met schuifpui naar het terras. Heerlijke luxe 4 persoons huisjes voor wie graag in en om de bungalow vertoeft. Slaapkamers zijn gelegen op de 1e verdieping.

4-PERSOONS BUNGALOW CALLUNA

Deze knusse bungalow is al jaren favoriet bij vele vaste gasten. Met open haard in de woonkamer en 2 slaapkamers geschikt voor 4 personen.